Betaalmethoden multiplayer gokkasten

Bij het online gokken op gokkasten van zal het van belang zijn dat je met betrouwbare betaalmethoden een storting kan verrichten. Iedere keer als je geldtransacties uitvoert om credits toe te voegen aan de multiplayer gokkasten wil je dat dit veilig verloopt. Door bij deze aanbieder te gaan spelen hoef je je nooit druk te maken over de veiligheid ervan. Fruits 4 Real heeft een licentie verkregen van de LGA, ook wel License and Gaming Authority genaamd. Zij testen en controleren de gokkasten altijd op de functionaliteit en kwaliteit. Ook houden zij altijd goed in de gaten of de gokkasten nog altijd goed functioneren en je gewoon ononderbroken door kan spelen.

Welke betaalmethoden zijn aanwezig?

Op een multiplayer gokkast kan je geld storten met de beste Nederlandse methodes. Het storten met iDeal op gokkasten is erg populair onder de bezoekers doordat zij via hun eigen bank de stortingen verrichten. Je hebt alleen een identifier nodig en je kan via de website van je bank zelf de credits toevoegen op de gokkast. iDeal staat bekend om zijn veilige en snelle manier van storten. Binnen een paar seconde nadat de betaling is uitgevoerd zullen de credits al op je saldo verschijnen.

De paysafecards gebruiken is een handige methode omdat je zo geheel anoniem kan gaan gokken. Deze kaarten kan je kopen bij wel duizenden verkooppunten in Nederland. Zoals de Hema, sigarenhandelaren en benzinepompen hebben ze in hun bezit. Nadat je een paysafecard hebt gekocht halen zij hem langs een activeringsmechanisme waardoor de unieke code erop wordt geactiveerd. Zo kan je met zekerheid zeggen dat de code nog niet eerder is gebruikt. Je kan zelf bepalen hoeveel geld je in één keer stort doordat de paysafecards in diverse waardes komt van €10, €20 en €50 per keer.

Online portemonnee

Wil je graag met een online portemonnee gokken op gokkasten dan kan dit met het welbekende moneybookers skrill of neteller. Het enige dat je hoeft te doen is eerst een account aan te maken bij de desbetreffende website zoals Moneybookers.com of Neteller.com. Hier kan je vervolgens geld toevoegen aan je saldo van je account. Als je eenmaal geld beschikbaar hebt kan je binnen een paar muisklikken al het geld op de multiplayer gokkasten krijgen.

Maak direct een keuze uit het assortiment van Fruits 4 Real

Multi player gokkastMulti Player Gokkast
Caribbean AdventureCaribbean Adventure Gokkast
Mystic player gokkastMystic Player Gokkast
Sweet 16 playerSweet 16 Player Gokkast
Twin express gokkastTwin Express Gokkast
Twin player gokkastTwin Player Gokkast

Ontvang stortingsbonus

Door een storting uit te voeren op een multiplayer gokautomaat profiteer je bij de Fruits 4 Real aanbieder direct van een spectaculaire stortingsbonus. Je krijgt maar liefst 100% tot €100 gratis om een gokje te wagen. Als je een loyale speler bent kan je gebruik maken van exclusieve bonusaanbiedingen zoals 10% gratis bovenop elke storting die je verricht met één van bovenstaande betrouwbare betaalmethoden.