Multiplayer Gokkasten

Betaalmethoden multiplayer gokkasten

Bij het online gokken op gokkasten van zal het van belang zijn dat je met betrouwbare betaalmethoden een storting kan verrichten. Iedere keer als je geldtransacties uitvoert om credits toe te voegen aan de multiplayer gokkasten wil je dat dit veilig verloopt. Door bij deze aanbieder te gaan spelen hoef je je nooit druk te maken over de veiligheid ervan. 

Multi Player

Twin Player

Sweet 16 player

Caribbean Adventure

Twin Express

Mystic Player

Welke betaalmethoden zijn aanwezig?

Op een multiplayer gokkast kan je geld storten met de beste Nederlandse methodes. Het storten met iDeal op gokkasten is erg populair onder de bezoekers doordat zij via hun eigen bank de stortingen verrichten. Je hebt alleen een identifier nodig en je kan via de website van je bank zelf de credits toevoegen op de gokkast. iDeal staat bekend om zijn veilige en snelle manier van storten. Binnen een paar seconde nadat de betaling is uitgevoerd zullen de credits al op je saldo verschijnen.

De paysafecards gebruiken is een handige methode omdat je zo geheel anoniem kan gaan gokken. Deze kaarten kan je kopen bij wel duizenden verkooppunten in Nederland. Zoals de Hema, sigarenhandelaren en benzinepompen hebben ze in hun bezit. Nadat je een paysafecard hebt gekocht halen zij hem langs een activeringsmechanisme waardoor de unieke code erop wordt geactiveerd. Zo kan je met zekerheid zeggen dat de code nog niet eerder is gebruikt. Je kan zelf bepalen hoeveel geld je in één keer stort doordat de paysafecards in diverse waardes komt van €10, €20 en €50 per keer.

Online portemonnee

Wil je graag met een online portemonnee gokken op gokkasten dan kan dit met het welbekende moneybookers skrill of neteller. Het enige dat je hoeft te doen is eerst een account aan te maken bij de desbetreffende website zoals Moneybookers.com of Neteller.com. Hier kan je vervolgens geld toevoegen aan je saldo van je account. Als je eenmaal geld beschikbaar hebt kan je binnen een paar muisklikken al het geld op de multiplayer gokkasten krijgen.

Ontvang stortingsbonus

Door een storting uit te voeren op een multiplayer gokautomaat profiteer je direct van een spectaculaire stortingsbonus. Je krijgt maar liefst 100% tot €100 gratis om een gokje te wagen. Als je een loyale speler bent kan je gebruik maken van exclusieve bonusaanbiedingen zoals 10% gratis bovenop elke storting die je verricht met één van bovenstaande betrouwbare betaalmethoden.

 

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen

 

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen