Multiplayer Gokkasten

Inzetlimiet op gokkasten

Op alle gokkasten online spelen met een inzet dat het beste bij jou past!

Wanneer je op onze website bent belandt zullen je interesses hoogstwaarschijnlijk naar de multiplayer gokkasten uit gaan. Bij ons is het mogelijk om de inzetlimiet op gokkasten ten alle tijde te wijzigen. Als je de start knop indrukt zullen de rollen gaan draaien en op iedere speelautomaat kan je de inzet wijzigen door op de knop 'inzet' te klikken. Sommige gokkasten hebben wel een minimaal aantal credits nodig voordat je de inzet kan verhogen. Op deze manier kan je altijd gokkasten spelen met een inzet dat jou het beste ligt. Je kan zo met een lage inzet gokkasten spelen maar ook met een zeer hoge inzet.

Waarom met een lage inzet gokkasten spelen?

Indien je met een lage inzet op een multi player gokkast wilt spelen dan kan je vaker de rollen laten draaien. Hierbij maak je vaker kans op een mooie combinatie. De winkans is net zo hoog als met een hoge inzet, alleen de uitbetalingen zijn kleiner. Speel je graag een gokkast voor de plezier dan kunnen wij je aanraden de lage inzet zo te laten en meteen op de 'start' knop te klikken. Naarmate je wat winsten hebt behaald en punten hebt opgespaard kan je altijd even tussendoor een risico nemen door de inzet weer te verhogen.

Multi Player

Twin Player

Sweet 16 player

Caribbean Adventure

Twin Express

Mystic Player

Waarom met een hoge inzet gokkasten spelen?

Door op de multiplayer machines met een hoge inzet te gaan gokken maak je kans op hogere uitbetalingen. Zo kan je op deze gokautomaten al kans maken op prachtige uitbetalingen van 2000 credits per keer bij het spelen met een inzet van 40 credits per spel. Dit zal betekenen dat als je op beide gokkasten tegelijk speelt je maar liefst 4000 credits in één klap kan verdienen. Op sommige multi player gokkasten zullen andere symbolen voor komen bij het andere spel, dit zijn vaak de hoogst haalbare prijzen. Symbolen zoals barren en jackpot geldzakken kunnen verschillend zijn per spel.

Highroller gokkast

De gokkasten inzetlimiet van deze aanbieder kan je wel rekenen tot de highroller gokkasten. Ter vergelijking tot echte klassiekers of andere gokkasten aanbieders is dit een zeer hoge inzet waarmee je een gokje kan wagen. Het doel op de hoge inzet gokkasten is dat je met de fruitsymbolen, zevens en jackpot symbolen een combinatie vormt. Ieder symbool heeft zo zijn eigen waarde en kan per drie een combinatie vormen op een actieve inzetlijn.

 

Circus.nl

€250 Bonus

100 Free Spins

Direct spelen

 

Jacks.nl

€100 Bonus

0 Free Spins

Direct spelen